Sucker Punch

I lördags innan vi somna hade baabe laddat ner en film som vi såg, Sucker punc.
Den va as bra, en film för både mig och baabe inte ofta det finns den hade båda dem krigs scenerna som han älskar och sen det riktiga spännandelivet typ som jag älskar :P
Jag kan inte riktigt förklara vad den handlar om jag hittar inte ord haha såkopiera från:  http://www.moviezine.se/film/sucker-punch
Under de första minuterna får vi till ett dånande soundtrack och helt utan dialog se hur Baby Doll (den relativt okända Emily Browning från "The Uninvited) måste hantera sin moders död och styvfaderns totala svek. Hon blir instängd på ett mentalsjukhus, som bara är en fasad för ägarens bordellverksamhet och med en gång bestämmer hon sig för att rymma. När hon blir tvingad att dansa för att locka till sig kunder hamnar hon i sin egna verklighetsflykt och där får hon reda på hur hon ska gå till väga. "Medfångarna" Rocket (Jena Malone, Donnie Darko), Sweetpea (Abby Cornish, Bright Star), Blondie (Vanessa Hudgens, Highschool Musical) och Amber (Jamie Chung, Grown Ups) väljer att hänga på. Sedan får vi följa dem parallellt i deras hårda verkligheten samt på gastkramande äventyr där de slåss mot zombiesoldater och eldsprutande drakar.
i loved it!
Ni bara måste verkligen se den!! :P

Under de första minuterna får vi till ett dånande soundtrack och helt utan dialog se hur Baby Doll (den relativt okända Emily Browning från "The Uninvited) måste hantera sin moders död och styvfaderns totala svek. Hon blir instängd på ett mentalsjukhus, som bara är en fasad för ägarens bordellverksamhet och med en gång bestämmer hon sig för att rymma.
När hon blir tvingad att dansa för att locka till sig kunder hamnar hon i sin egna verklighetsflykt och där får hon reda på hur hon ska gå till väga. "Medfångarna" Rocket (Jena Malone, Donnie Darko), Sweetpea (Abby Cornish, Bright Star), Blondie (Vanessa Hudgens, Highschool Musical) och Amber (Jamie Chung, Grown Ups) väljer att hänga på. Sedan får vi följa dem parallellt i deras hårda verkligheten samt på gastkramande äventyr där de slåss mot zombiesoldater och eldsprutande drakar.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0